сряда, 26 май 2010 г.

SEX & THE CITY



Остават броени дни до една от най-очакваните кино премиери на годината... особено от женската аудитория.

Добре де, и от мъжката, нищо че не си признава.

Както и да е, факт е, че вторият пълнометражен филм „Сексът и градът“ се задава с шеметна скорост, обвит в розови воали, напарфюмиран с DKNY и обут в Manolo Blahnik.

Няма съмнение също, че след себе си ще остави тонове влажни носни кърпички, замечтани погледи и милиони верни фенове.

„Сексът и градът“ 2 ще направи продуцентите по-богати поне с няколко десетки милиона всеки.

Но в крайна сметка той е нищо повече от един завършек на една история, която започна преди цели 12 години и която бе разказна в шест сезона, превърнали се в почти библейски.

Сигурни сме, че за сериала знаете всичко, но на бас че сега ще научите нещо ново.

Ето и 10 любопитни факта за „Сексът и градът“.

Сара Джесика Паркър е жена с с много таланти: тя е изучавала балет в Балетната школа в Синсинати и е пяла в Метрополитан Опера



Ким Катрал и съпругът й публикуваха книга наречена „Задоволството: Изкуството на женския оргазъм“. След това се разделиха и в момента 53-годишната Катрал се среща с 22 години по-младия, 31-годишен канадец Алън Уайс.


Бабата на Кристен Дейвис никога не е гледала „Сексът и градът“. Кристен казва, че не би позволила това да се случи, защото „тя ще бъде прекалено шокирана от всичко.“



Сара Джесика Паркър открила, че е бременна със сина си Дейвид, докато снимала първия епизод от новия сезона на "Сексът и градът" през 2002г.Паркър се почувствала зле и изпратила асистентката си до аптеката, за да й купи тест за бременност.
Затова и сезон 5 е по-кратък.



Пекарницата „Магнолия“ на улица Блийкър 401 в Ню Йорк станала толкова известна след като Миранда и Кари отишли там за по парче пай, че заведението трябвало да наеме настанител.


Истинското име на Тузаря, Джон, не се разкрива до последния епизод на последния сезон. Трейлъра на първия пълнометражен филм показва името му и то е Джон Джеймс Престън.
То е реверанс на Престън Стърдж – любимият режисьор на продуцента Майкъл Патрик Кинг.


Сара Джесика Паркър имала клауза в договора си, която декларирала, че тя няма да се съблича чисто гола.
Точно по тази причина никой не е виждал Кари с нищо по-предизвикателно от бельо, докато всички останали дами показват много повече.


Синтия Никсън няма дупки на ушите и се налагало да носи обеци с клипс през цялото време на снимките на сериала и филмите.
Доста пъти на костюмните дизайнери им се налагало да изпращат обеците на разни бижутери, които да ги прерпавят и да им слагат клипс.

Началото на епизодите, когато Кари се разхожда по улиците с розова балеринска рокля е станало иконично, но знаете ли, че първоначално е мислено тя да бъде облечена в обикновена синя рокля, без да бъде опръсквана от автобуса, а да се качи в него.


Когато Синтия Никсън отишла за пръв път на кастинг за ролята на Миранда тя била руса.
Продуцентът Майкъл Кинг обаче виждал Миранда като червенокоска. Синтия толкова много искала ролята, че склонила да се боядиса.




Автор www.tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар