сряда, 30 юни 2010 г.

Гордея се, че съм българка!

В месеца на футбола, може би всички забравихме, че съществуват и други спортове, в които дори има и българско участие. Дразня се от факта, че БНТ излъчва мачове от сорта на Чили - Хундурас, а не може да закупи правата на няколко си мача от Уимбълдън, където представете си българското момиче Цветана Пиронкова N82 в ранглистата победи на четвърт финал една от най-добрите тенисистки в момента Винъс Уилямс! Ще гледам и полуфинала на Цвети и ще й стискам палци, защото СЪМ българка и защото е невероятна тениситка, на която тепърва й предстой големия успех в световния женски тенис. Защо не и първата българка N 1.

2 коментара:

  1. Никъде не се чу да казва, че се гордее, че е българка и не е коректно да слагате думи в устата й, които не е изрекла.

    ОтговорИзтриване
  2. Аз не разбирам къде е казано, че Цвети Пиронкова е казала "Гордея се, че съм българка" Хмм Айде да почнем да четем като хората, ако идеята беше да се цитира щеше да има кавички, нали? За теб, RoujkaBG, и за всички, които може би няма да разберат - думите са на колежката Ради (Queen B ;) )
    От колежката Queen S :P

    ОтговорИзтриване